© Foto: Rudy Jansen © Foto: Rudy Jansen

Missie Nadir

 


Waar staan wij voor als Fotogroep:


Focus op de Foto’s:
Techniek moet geen doel op zich zijn. Bij onze foto besprekingen bijvoorbeeld geen ellenlange discussies of de witbalans wel 100% natuurgetrouw is en gemeten met een grijskaart. Het gaat om de kracht van het beeld. Natuurlijk is naast compositie, vormgeving en kleurgebruik, techniek vaak wel één van de middelen om een krachtig beeld te bewerkstelligen en echte foute en slordigheden worden natuurlijk wel opgemerkt. Het gebruik van technieken staat zodoende ook hoog op de agenda, maar technische perfectie hierin niet.

Delen van kennis:
Fotograferen bij Nadir is niet competitief! Het gaat er niet om wie de beste foto maakt, maar dat we allemaal leren van elkaar om zelf betere foto’s te gaan maken. Ieder op zijn eigen tempo, op zijn eigen niveau en binnen zijn eigen interesse gebied.
Ons enthousiasme over fotografie uitdragen naar buiten:
Wij willen ons enthousiasme over fotografie overbrengen op anderen en laten zien wat een fantastische hobby dit is als je meer gaat doen dan het maken van vakantiefoto’s. Dit doen wij door het organiseren van exposities, workshops en wedstrijden.

Vooral: plezier in onze hobby!
Naast een serieuze en opbouwende beoordeling van elkaars foto’s en discussies over technieken, wordt er genoeg gelachen en sluiten wij elke clubavond af met een gezellig praatje aan de bar onder het genot van een drankje. Ook bij onze excursies en reizen wordt voldoende de tijd genomen om van de plaatselijke keuken en terrasjes te genieten. Het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Inloggen voor leden

 

Leden kunnen hier inloggen met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen

Volg ons

 

U kunt Nadir ook volgen via: