© Foto: Piet van den Boom © Foto: Piet van den Boom

8 en 9 september 2018: Expositie Fotogroep NADIR

 

BERGEN OP ZOOM – Op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 exposeert fotogroep NADIR in de Sint Gertrudiskerk te Bergen op Zoom.

 

Met de jaarlijkse expositie neemt de fotogroep dit jaar deel aan de landelijke Open Monumenten-dagen. Deze dagen worden in de gemeenten van de Brabantse Wal gehouden, onder de noemer ‘Kunsten in de Monumenten’ .

In de sfeervolle ambiance van de Sint Gertrudiskerk aan de Grote Markt in Bergen op Zoom, zal er een verscheidenheid aan fotowerk te zien zijn, met als thema 'In Europa'. Iedere fotograaf heeft hier een creatieve invulling aan gegeven met eigentijdse resultaten. Daarnaast toont de fotogroep ook een selectie van de foto’s die zijn gemaakt naar aanleiding van de vele activiteiten van de club. Dit zijn onder andere de zelf georganiseerde foto-opdrachten en excursies van NADIR. Tevens zijn er een viertal foto-estafetteseries te zien die door de leden zijn samengesteld. De bezoekers kunnen nog deelnemen aan een verloting, om kans te maken op een fraaie afdruk van een door hen gekozen foto.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De foto-expositie is op zaterdag  en  zondag geopend voor het publiek en de toegang is natuurlijk gratis.

bezoek dan ook onze facebook-pagina.

Door deelname aan het evenement ‘Kunsten in de Monumenten’ maakt NADIR het voor u eenvoudig om een bezoek aan onze expositie te combineren met de exposities van de collega-fotogroepen en de andere culturele activiteiten in Bergen op Zoom, Halsteren, Woensdrecht en Steenbergen.

 

Voor meer informatie omtrent de activiteiten tijdens Kunsten in de Monumenten bezoekt u de website www.kunstenindemonumenten.nl

 

Openingstijden van de foto-expositie:

Zaterdag 8 september 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 9 september 11.00 tot 17.00 uur


Locatie:
Sint Gertrudiskerk (de Peperbus) te Bergen op Zoom (ingang Kerkstraat).

 

 

Downloads

 
 

Inloggen voor leden

 

Leden kunnen hier inloggen met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen

Volg ons

 

U kunt Nadir ook volgen via: