© Foto: Tom Franken © Foto: Tom Franken

Expositie NADIR op 12 en 13 september in Sint Gertrudiskerk

 

Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 exposeert fotogroep NADIR in de Sint Gertrudiskerk te Bergen op Zoom.

Met de jaarlijkse expositie neemt de fotogroep dit jaar deel aan de landelijke Open Monumentendagen die in de gemeenten van de Brabantse Wal onder de noemer ‘Kunsten in de Monumenten’ worden gehouden.

In de sfeervolle ambiance van de Sint Gertrudiskerk op de Grote Markt in Bergen op Zoom zal er een verscheidenheid aan fotowerk te zien zijn rondom het landelijke thema Kunst & Ambacht. Iedere fotograaf heeft hier zijn eigen creatieve invulling aan gegeven met eigentijdse resultaten. Daarnaast toont de fotogroep ook een selectie van de foto’s die zijn gemaakt naar aanleiding van de vele activiteiten van de club. Hieronder vallen de reguliere clubavonden, foto-opdrachten en excursies van NADIR in combinatie met een estafetteserie zoals deze door de leden is samengesteld. Bezoekers kunnen daarnaast deelnemen aan een fotowedstrijd met betrekking tot oude ambachten.

De foto-expositie is op zaterdag vanaf 10.00 uur en op zondag vanaf 12:00 uur geopend voor het publiek. Op zaterdag 12 september om 13.00 uur vindt de officiële opening plaats door Bram van der Kade, voormalig lid en jarenlang voorzitter van fotogroep NADIR.

Door deelname aan het evenement ‘Kunsten in de Monumenten’ maakt NADIR het voor u eenvoudig om een bezoek aan de expositie te combineren met de vele culturele activiteiten in Bergen op Zoom, Halsteren, Woensdrecht en Steenbergen.

 

Openingstijden van de expositie

Zaterdag 12 september van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zondag 13 september van 12.00 uur tot 17.00 uur

Locatie

Sint Gertrudiskerk (de Peperbus) te Bergen op Zoom (ingang Kerkstraat 5)

De toegang is gratis, u bent van harte welkom.

Voor meer informatie omtrent de activititeiten tijdens Kunsten in de Monumenten bezoekt u de website www.kunstenindemonumenten.nl  .

 

Deze expositie wordt mede mogelijk gemaakt door:

 Verschoore

 

 

Inloggen voor leden

 

Leden kunnen hier inloggen met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen

Volg ons

 

U kunt Nadir ook volgen via: