Workshop digitale fotografie

 

Fotogroep Nadir organiseert voor de 2de maal de workshop "digitale fotografie voor beginnende fotografen" op 30 maart en 13 april 2013. 

banner_workshop22202-1[1].jpg

De workshop is speciaal bedoeld voor diegene die (net) een nieuwe camera hebben gekocht en meer uit de camera willen halen. Met handige en praktische tips & trics wordt uitgelegd hoe je mooie foto's maakt en leer je de camera beter kennen. Kortom, een interactieve boeiende workshop gericht op de praktijk en met als doel om mooiere foto's te maken. Wie wil dat nu niet?

De workshop wordt in Bergen op Zoom georganiseerd en bestaat uit twee dagdelen die elk ongeveer vier uur duren, ieder van 10.00 uur tot 14.00 uur.  Tijdens het eerste deel van de workshop wordt met name theorie behandeld over de camera en de voorwaarden voor het maken van een goede foto. De theorie is niet saai en droog maar wordt continu afgewisseld met duidelijke praktijkfoto's ter verduidelijking. Het eerste deel van de workshop wordt afgesloten met het verstrekken van een foto-opdracht voor de deelnemers.

Het tweede deel van de workshop is veel meer praktijkgericht. Uitvoerig worden de resultaten van de foto-opdracht besproken om theorie en praktijk bij elkaar te brengen. Ook kunnen de deelnemers zelf gemaakte foto's meebrengen om deze toe te lichten en groepsgewijs te bespreken. Op deze manier is er een boeiende en leerzame interactie.

Voor deze workshop fotografie is een aantal belangrijke onderwerpen geselecteerd, die nodig zijn voor het maken van een goede foto. Enkele onderwerpen die worden behandeld zijn:
• compositie van een foto;
• belichting (incl. lichtgevoeligheid, fotoruis en flitsen);
• scherpte in een foto en scherptediepte;
• kleur en contrast;
• creativiteit.

De kosten vallen reuze mee en komen op € 75,- per deelnemer. De prijs is inclusief een naslagwerk, koffie en thee. Om de workshops gezellig en interactief te houden, is de deelnemersgroep beperkt tot maximaal 20 deelnemers.

Meld je snel aan via info@fotogroep-nadir.nl

 

Inloggen voor leden

 

Leden kunnen hier inloggen met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen

Volg ons

 

U kunt Nadir ook volgen via: