Jaarverslag 2012

 

Een stuk uit het jaarverslag van 2012

In verband met de kinderfotowedstrijd zijn er aan diverse BSO's en basissscholen fotografieworkshop door leden van Nadir gegeven aan kinderen. Een leukere manier om te netwerken kun je je bijna niet voorstellen! Wat een jeugdig enthousiasme en wat een inzet van de leden! De prijsuitreiking met wethouder van cultuur Arjan van der Weegen in bibliotheek het Markiezaat was een leuke afsluiting van een zeer geslaagde kinderfotowedstrijd.

Voor onze jaarlijkse expositie in 2012 hebben we deelgenomen aan 'Open dagen De Zeeland' een weekend gerealiseerd door samenwerking met Gebri, Gemeente Bergen op Zoom, Stichting industrieel erfgoed Bergen op Stoom en het architectuurplatform.

Dan was er nog Kunsten in Monumenten waar Nadir een aantal thema's heeft uitgebeeld die tijdens deze dagen samen vielen, 800 jaar stad, de vestingstedendagen, Groen van Toen en Oude ambachten. De werkgroepen hebben leuke contacten onderhouden om hun thema's te kunnen uitbeelden. Zo zijn er diverse ambachten gevolgd,de weervisserij, heeft Rijkswaterstaat foto's beschikbaar gesteld en heeft de Borgerij en het Sint Sebastiaansgilde figuranten geleverd voor een heuse fotoshoot.

Daarnaast heeft een aantal Nadir fotografen op verzoek van de stichting Bergse Stadsreuzen een fotografische bijdrage geleverd aan het "Reuzenweekend'. Dit heeft zelf geresulteerd in een vaste samenwerking tussen één van de Nadir fotografen en de stichting. Iets waar ze allebei erg blij mee zijn.

Van jeugdige scholieren tot meters hoge buitenlandse 'Reuzen', Nadir heeft het allemaal meegemaakt in 2012.

Klik hier voor het volledige jaarverslag 2012

 

Inloggen voor leden

 

Leden kunnen hier inloggen met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen

Volg ons

 

U kunt Nadir ook volgen via: