© Foto: Coen Hoogstede © Foto: Coen Hoogstede

Expositie 2016

 

Op 10 en 11 september jongstleden vond de 2016-editie van onze jaarlijkse foto-expositie plaats. Voor de tweede keer nam NADIR hierbij deel aan de landelijke Open Monumentendagen. Deze dagen worden in de gemeenten van de Brabantse Wal onder de noemer ‘Kunsten in de Monumenten’ gehouden. Net als afgelopen jaar was NADIR met een ruim opgezette expositie aanwezig in de Sint Gertrudiskerk op de Grote Markt in Bergen op Zoom.

Affiche

Zoals velen inmiddels van ons gewend zijn konden bezoekers genieten van de jaarlijks terugkerende elementen als het vrije werk van de leden, de digitale presentatie van onze clubactiviteiten en de estafetteseries. Daarnaast was er dit jaar een fotowedstrijd gekoppeld aan het thema, namelijk Symbolen en Iconen van de Open Monumentendagen.

Met een groot aantal bezoekers en erg leuke reacties kunnen we dit jaar wederom terugkijken op een erg succesvolle expositie.

Hieronder kunt u de foto's van het vrije werk, de estafetteseries en de digitale presentatie nog eens op uw gemak terugkijken. Wij hopen u ook komend jaar weer te mogen begroeten op onze expositie. Via deze website en onze nieuwsbrief zullen wij up op de hoogte houden van onze activiteiten en vindt u tezijnertijd informatie over de expositie van 2017.

Fotogallerij

 
tag: expo2016

Estafetteserie (Blauw)

 
tag: Expo2016Blauw

Estafetteserie (Groen)

 
tag: Expo2016Groen

Estafetteserie (Geel)

 
tag: Expo2016Geel

Estafetteserie (Rood)

 
tag: Expo2016Rood

Digitale Presentatie

 

Vrij werk leden

 
tag: Expo2016Leden
 

Inloggen voor leden

 

Leden kunnen hier inloggen met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen

Volg ons

 

U kunt Nadir ook volgen via: