© Foto: Rudy Jansen © Foto: Rudy Jansen

Expositie 2015

 

Onze jaarlijkse expositie vond dit jaar plaats in het weekend van 12 en 13 september. Tijdens de editie van dit jaar hebben we deelgenomen aan de Open Monumentendag die in de gemeenten van de Brabantse Wal dit jaar onder de noemer Kunsten in de Monumenten werd gehouden. We konden daarom gebruik maken van de prachtige ambiance van de Sint-Gertrudiskerk in het hartje van Bergen op Zoom om ons werk en de resultaten van onze vele activiteiten tentoon te stellen.

We kunnen oprecht terugkijken op een zeer geslaagde expositie. Door de expositiewerkgroep van NADIR is de maanden voorafgaand aan het evenement keihard gewerkt om alles in gereedheid te brengen. En dat is tot volle tevredenheid gelukt. In één van de zijbeuken van de kerk hadden een serie hekken staan met daarop het vrije werk van onze leden en in de andere zijbeuk waren de estafetteseries, de prijsvraag 'Raad de Ambachten' en een digitale presentatie te zien. De digitale presentatie toonde foto's die het afgelopen seizoen door de leden zijn gemaakt gedurende de diverse clubactiviteiten.

De kerk heeft tijdens het weekend ruim 2400 mogen verwelkomen waarvan een groot deel ook onze expositie heeft bezocht. Een fantastisch aantal waar we natuurlijk erg trots op zijn. We hebben genoten van alle interesse in onze club en de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen.

Hieronder kunt u alle foto's zoals deze tijdens de expositie te bewonderen waren nog eens rustig terug kijken. Hebt u meegedaan aan de prijsvraag? Binnenkort wordt de winnaar of winnares bekend gemaakt. Maar hier alvast even de goede antwoorden: Bekijk antwoorden (PDF)

 

Fotogallerij

 
tag: expo2015

Estafetteserie (blauw)

 
tag: expo2015blauw

Estafetteserie (groen)

 
tag: expo2015groen

Estafetteserie (rood)

 
tag: expo2015rood

Digitale expositie

 

Vrij werk leden

 
tag: expo2015leden
 

Inloggen voor leden

 

Leden kunnen hier inloggen met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen

Nadir Nieuwsbrief

 

Graag op de hoogte blijven van de activiteiten van Fotogroep Nadir? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Volg ons

 

U kunt Nadir ook volgen via: